DESIRABLE OUTFIT #153

Desirable_outfit_153_velvetsnow.dk
/1 3.1 PHILLIP LIM /2 MARNI /3 STELLA MCCARTNEY
/4 GIVENCHY /5 STELLA MCCARTNEY /6 ISABEL MARANT

Engang lavede jeg denne type indlæg hele tiden, som I kan se er dette #153. Så der ligger 152 lignende i mine arkiver og pynter, og de gør mig glad. For de er fyldt med drømme. Ting jeg finder helt formidable, men som jeg ikke altid får lov til at eje. Det er også ting, der sammen er formidable – ikke nødvendigvis hver for sig. For det er sammen, de kommer til sin ret og får lov at skinne – i hvert fald på den måde, jeg ønsker, de skal skinne. Jeg er især vild med ankelstøvlerne, pelspølsen og tasken på ovenstående, de må alle tre meget gerne rykke ind hos mig.

Jeg ved godt, at indholdet er voldsomt efterårs-inspireret, men jeg bevæger mig også så småt den vej. Jeg er lidt træt af at kigge på udsalgsvarerne, og jeg trænger til at se noget nyt og friskt på hylderne i butikkerne. Derfor går jeg også oftest omkring de nye varer, før jeg runder udsalget en sidste gang, inden det forsvinder, når jeg besøger butikker i disse dage. Er jeg den eneste, der er klar til en ny sæson?

Indlægget indeholder affiliatelinks

4 Responses

 1. Anette

  Uha, nej det er du ikke :) Indtil videre har min udsalgsshopping bestået af 80% nye varer eller klassikere. Ups. Dicker boots i cognac, strikcardigan, skovmandsskjorte og sweatshirt fra efterårskollektionerne + lidt andet. Problemet er jo, at hvis man ikke køber det nu og gemmer det, så forsvinder det (eller so I keep telling myself) :)

  22. juli 2014 at 09:33

  • Det gør det jo netop tit, Anette. I hvert fald de gode af de nye sager. Lyder som nogle lækre køb, du har gjort dig!

   22. juli 2014 at 11:21

 2. Mathilde

  Jeg elsker de her indlæg! Men hvor laver du de smukke collager henne?

  22. juli 2014 at 17:06

  • Dem laver jeg i Adobe Illustrator :) og tusind tak!

   22. juli 2014 at 17:23

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.