STRANDTASKEN FRA MINE DRØMME

Strandtaske_velvetsnow.dk
H&M Divided strandtaske 59,95,- (Kan købes fra uge 17)

Sidste sommer søgte jeg nettet tynd igen og igen, for at finde ovenstående strandtaske, mærke og farve var lidt ligegyldig, men have den, det ville jeg. H&M har tidligere produceret den, men dengang var jeg for sløv i optrækket og fik den derfor ikke købt. MEN i år der står jeg klar, det lover jeg jer. For den er jo så fin! Og prisen er formidabel. Men indtil da synes jeg, I skal smide links, hvis I har spottet sådan en fætter andre steder, for det kan jo altså ske, at jeg misser den i H&M (gud forbyde det, men altså). Og derfor gælder alle kneb, så er der nogen derude, der kan hjælpe mig? Den skal helst være denne mellem størrelse, så den fra H&Ms børneafdeling dutter ikke, ligesom de kæmpe heller ikke gør (sådan en har jeg nemlig allerede.

10 Responses

 1. Rebecca

  Sidste år så jeg præcis de samme tasker i Newyorker. -Kan jo være de også har dem igen i år.

  15. april 2014 at 11:00

  • JA! Der jagtede jeg dem også, men kom liiiige efter den sidste var røget på udsalg. Bah. Må kigge igen i år! Tak for påmindelsen, Rebecca! :D

   15. april 2014 at 11:26

 2. Hald

  Hehe hvor sjovt – det er jo et totalt “trip down memory lane” til min barndom i 80’erne, hvor sådan en fætter stor højt på ønskelisten (sammen med en t-shirt kjole-ting med frynser forneden) når jeg var på ferie i Sydfrankrig med forældrene. Tror dog aldrig jeg fik plaget mig til at få en… ;)

  15. april 2014 at 14:58

  • Ja! Totalt 80’er. Men så sej jo!

   16. april 2014 at 10:57

   • Mille

    Oh my…Jeg havde en” kanariefulgsgul” en som jeg fik af en model på CIFF…Efter trendshowet…Uuuuhhh!!! Mine forældre var i modebranchen dengang det var nemmere, at komme ind i dronningens soveværelse end Bellacenter i “modeugen” (som bare var en weekend) :D Mega memory lane..Tak ;)

    P.s.Hvad med vores ven Ebay???

    16. april 2014 at 12:49

    • Jamen jeg har forsøgt. Men der dukkede aldrig rigtigt noget op.

     Du må have været den sejeste pige på hele vejen! Orv.

     16. april 2014 at 16:39

 3. Birgitta

  Hogm Frederiksberg centeret havde i børneafdelingen en meget pink en af slagsen. Ved ikke om den er mindre men den var lige ved at komme hjemme sammen med mig. Jeg tøvede. Kan være jeg skal tilbage?

  15. april 2014 at 20:39

  • Hvor stor vil du mene den var i cm? :)

   16. april 2014 at 10:57

   • Hey Ditte, jeg tror den er ca 30cm lang og 20cm høj… Spottede den ved amagertorv i går…

    17. april 2014 at 10:15

    • YAY! Jeg må derind snarest muligt, tak, Tine!

     17. april 2014 at 11:53

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.