DESIRABLE OUTFIT #151

Skærmbillede 2013-08-22 kl. 14.41.28

Bluse Inwear :: Bukser Inwear :: Sneakers Nike
Taske Proenza Schouler :: Nøglering Mulberry :: Solbriller Ray Ban

Jeg valgte jo at arbejde under modeugen, og mit arbejde foregik i Forum under Gallery Messen. Ergo fik jeg stadig spottet tusindvis af fashionistaer. Et par stykker af dem var iklædt disse virkelig smukke leopard bukser fra InWear. Og jeg blev mere og mere vild med dem, jo flere fine damer, der trissede forbi i dem. Da jeg så spottede, at man også kan få en matchende bluse, så klappede jeg nærmest i mine små hænder af glæde, for hold da magle, hvor er det pænt!

Indlægget indeholder affiliatelinks.

3 Responses

 1. how amazing that leo outfit is?! both colors on inwear’s page are perfection.

  23. august 2013 at 16:04

  • Yes! It’s SO perfect. I like both colors too, but my favorite is this brown/navy one. SO pretty!

   23. august 2013 at 16:10

 2. Sikke et lækkert outfit!!

  / Faymary, Villa Villekulla xx

  24. august 2013 at 22:07

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.