MIU MIU TIE DYE STILETTER

IMG_8077

Endnu et Miu Miu tie dye item er flyttet ind i min bolig. Ahem. Fire er da ikke for mange, neeej vel? Tre tasker er det blevet til og nu et par stiletter. For man skulle da være et skarn. De var virkelig et fund til prisen, de var lige min størrelse og jeg har kun set dem til salg én gang før – i en størrelse 41 eller noget i den dur. Hvilket desværre er alt for stort til mine fødder. Men heldet skulle være med mig, det skulle skulle min sniper og jeg vågnede endda klokken ca. 02.30 den dag auktionen sluttede og kunne således lige følge med på iPhone. Og de blev mine, for en meget fin pris. JUHU! De kom den anden dag, og de passer helt perfekt. Nogengange har man lov til at være heldig, og det var så min tur.

7 Responses

 1. Maria

  Hvor er dit fine gulvtæppe fra?

  20. juli 2013 at 20:45

  • Søg på Munthe Plus Simonsen tæppe i søgefeltet, så kan du læse om det. :)

   God aften.

   20. juli 2013 at 20:48

 2. Stine p

  De er voldsomt pæne!!! Godt køb :-)

  20. juli 2013 at 23:19

  • Tusind tak, Stine! De bliver luftet i dag, so far so good! :D

   21. juli 2013 at 00:28

 3. IDA

  Dit tæppe er simpelthen så fint! Prøvede at skrive “munthe plus Simonsen tæppe” i søgefeltet, men det var kun det runde unika tæppe der kom indlæg op omkring? :)

  21. juli 2013 at 01:43

  • Ja, det er det. Det er et unika tæppe, som er blevet brugt til showet for nogle år siden. :)

   21. juli 2013 at 02:34

 4. Pingback: » H&M STUDIO SS15 Velvet Snow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.