MIU MIU TIE DYE CROSS BODY TASKE

IMG_7409

Tilbage i starten af maj dukkede der en lille taske op på min sædvanlige Miu Miu tie dye søgning. Det var en, for mig, ukendt lille sag, og jeg har om nogen trawlet de sager igennem. Den kan både fungere som taske og som pung, da den er udstyret med både mønt- og kortrum. Den kan indeholde min iPhone og så er alt jo godt. Det tog mig faktisk kun ca. 30 sekunder at klikke ‘Buy It Now’. Den kom hjem til mig for små tre uger siden, og den er allerede blevet luftet et par gange.

Det er min tredje taske fra FW 2007 kollektionen, de to andre kan ses her.

2 Responses

  1. wow your bag collection is so perfect :3 those small roundi-sh ones are very cute

    1. juni 2013 at 08:55

    • Thank you so much, Hami!

      1. juni 2013 at 15:44

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.