GHD ECLIPSE STYLER

IMG_5099 IMG_5108 IMG_5114 IMG_5119 IMG_5126

Jeg var til event hos GHD for efterhånden længe siden, mit album med billeder havde forputtet sig og nu faldt jeg endelig over dem. Det var et super fint event, og jeg synes virkelig jeg lærte noget. Hårstylisten stylede først det meget(!) krøllede hår helt, helt glat. Ligesom hun lavede krøller med styleren efter det var glattet, SÅ fint og vildt, at den nye GHD Eclipse Styler kan det! En anden ting er, at håret ikke kruser, selvom man kommer ud i diset vejr. Der skal en del til, før stylingen “forsvinder” i håret.

Vi prøvede forskellige ting af i håret, fx blev der lavet krøller på spidsen af GHDs metalkam, så smart og sjovt med forskellige typer af krøller, se også mit indlæg om Violas fine afrokrøller her. Med til eventet var søde Cecilie, Maria, Emilie og Simone blandt andet. Jo var der også, men hende fik jeg ikke knipset.

6 Responses

 1. Mit hår er ca dobbelt så krøllet som den modello der. Jeg har endnu ikke mødt et glattejern, der kunne klare opgaven. Er dog blevet anbefalet ghd flere gange, men det er lidt voldsomt at smide så mange penge efter sådan et, hvis det nu ikke virker…

  25. april 2013 at 17:51

  • Det virker på hende der, så virker det nok også på dig. Kunne ikke forestille mig andet. :)

   25. april 2013 at 18:23

  • Der er faktisk et billede inde på Mildh Beauty Press instagram, med en pige som har store krøller, hvor det bliver tæmmet med den her. Så det er virkelig en der virker :)

   25. april 2013 at 21:57

 2. Haha tak Emilie for kaninøre på et billede hvor jeg ser bare nogenlunde normal ud! :P Må hellere linke til dit indlæg imorgen når jeg udgiver mit… Så de ka se lidt bedre billeder :D

  25. april 2013 at 21:56

  • Hvor er du sød, dame. Og ja, det kunne hun godt lige have overvejet :D

   25. april 2013 at 23:26

 3. Pingback: GHD eclipse Styler @ Mildh Beauty Press | rijah.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.