INTERIOR INSPIRATION #22

Lidt søndags-indretnings-inspiration. Jeg har ingen planter eller blomster i min bolig, jeg har det faktisk lidt svært med den slags generelt, jeg ved ikke helt, hvad jeg kan lide, ligesom jeg ikke rigtigt synes, her er plads til dem. Måske jeg bare skal rydde lidt ud og gøre plads til en plante i stedet for endnu en fin figur af den ene eller den anden art.

Jeg er mest til de helt grønne af slagsen, altså planter, blomster irriterer mig lidt. Med mindre de er i buket, så kan vi tale om det. Hvordan har I det med planter? Elsker I dem eller skal I arbejde lidt med dem, ligesom mig?

14 Responses

 1. Wow, jeg er vild med dit nye layout :-D Super fint.

  3. februar 2013 at 12:41

  • Ditte

   Tusind tak, Katrine!! :D

   3. februar 2013 at 13:09

 2. Marie

  Velkommen i klubben ;-). Jeg har heller ingen planter – kun afskårne blomster. Er bare ikke til ting med jord i mit hjem. Har faktisk arvet dette, min farmor og mor havde det på nøjagtig samme måde. Det eneste, jeg fraviger det med er, når jeg har krydderurter til brug i madlavningen.
  Ellers tak for en skøn blog :-)

  3. februar 2013 at 12:42

  • Ditte

   Min familie har ret mange blomster/planter, det er kun mig, der er afhopper der. :D

   Og det var så lidt, tusind tak! Jeg er glad for, du kan lide den.

   3. februar 2013 at 13:09

 3. Lækre billeder. Bliver specielt glad, når jeg ser det første! Hvem, der bare havde plads til at køre minimalismen helt ud (eller i det mindste havde plads til et soveværelse med udelukkende soveværelses-funktion!)!
  Mht. planter har jeg alt for mange! Blev, for nogle år siden, fanget af den der orkide-fetish, der overmandede de fleste husholdninger, og nu nænner jeg ikke rigtigt at skille mig af med dem! Udover orkideer, har jeg en enkelt grøn gulvplante og et par kaktus.

  3. februar 2013 at 12:50

  • Ditte

   Hahaha, det er jo, hvad der kan ske! Den har ikke ramt mig endnu. De gange jeg har forsøgt mig med planter, har jeg dræbt dem. Jeg ved ikke, om jeg bare mangler de grønne fingre resten af familien er udstyret med. :D

   3. februar 2013 at 13:10

 4. Ej for satan Ditte – din blog er blevet sååååå pæn (det var den nu også før) med det nye design. I like.

  3. februar 2013 at 14:42

  • Ditte

   Årh tak! I er så søde alle sammen, I kan tro, det varmer mit hjerte. :D

   3. februar 2013 at 15:04

 5. Jeg har holdt aloeplanter i min studietid, dog faldt i på gulvet fordi en pote eller hale lige skulle være hvor planten stod.

  Det kunne være man skulle prøve med planter igen?

  Kunne godt bruge at skifte mine grimme beige-jeg-leger-at-jeg-er-træ reoler med nogle hvide til bøgerne.

  3. februar 2013 at 18:39

  • Ditte

   Jeg er i hvert fald på evigt udkig, der må gerne komme en enkelt eller to ind her hos mig. :D

   3. februar 2013 at 19:10

 6. Pingback: » GREEN PLANTS Velvet Snow

 7. Sigrid

  Hej!
  Jeg har for nylig “opdaget” din blog, og jeg elsker især interiør delen! :-) Jeg er pt. i gang med at indrette mit værelse og elsker billedet ovenfor med reolen. Så selvom dette er et gammelt indlæg, og det her ikke har så meget at gøre med planterne i boligen, så håbede jeg på at du kunne svare mig på hvor reolen er fra? Det ville være en kæmpe hjælp! Tak :-)

  14. april 2013 at 15:40

  • Hej Sigrid

   Velkommen til! :)
   Jeg kan desværre ikke hjælpe mht reolen. :(

   Kh.

   14. april 2013 at 16:42

 8. Pingback: Grønt er godt | ihavesevenchairs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.