GREEN PLANTS

Glaskrukker Søstrene Grene 23,80,-

Jeg har tidligere talt om, at jeg gerne ville have mig et par planter i min hybel. Men det har været noget af et problem at finde nogen, jeg kommer ganske enkelt for lidt i blomserbikse, og jeg er derfor gået glip af dem. Jeg har nemlig efterhånden fundet ud af, at Føtex, Fakta og Netto kun ligger inde med grimme blomster, i hvert fald i mit nabolag. Så der gav jeg op forlængst. Men nu købte jeg de fine glaskrukker her i Søstrene Grene, og så gik jeg på jagt efter planter på vej hjem fra Merete. Jeg fandt to, jeg kunne lide i House of Roses (yes) på Nørrebrogade, og de blev “omplantet” (læs: Flyttet over i krukkerne), da jeg kom hjem. Se lige, hvor fine de er?! Jaaah! Jeg er blevet et hjem med planter. Øj. Min mama bliver stolt.

I’ve been talking about adding some green plants to my living room, I finally found the perfect pair last Saturday. 

4 Responses

 1. Tove Elisa Andersen

  Det må jeg simpelthen kommentere – de er super fine, flot at de er flyttet over i glaskrukker.
  Men blomster eller ej – SÅ ER JEG SÅ STOLT AF DIG – MIN PIGE –
  krammere din mama

  25. februar 2013 at 12:41

  • Tak søde mama. :-*

   25. februar 2013 at 13:01

 2. Birgitte

  De klæder din vindueskarm!

  25. februar 2013 at 15:34

  • Taaak, Birgitte! :)

   25. februar 2013 at 15:38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.