INTERIOR INSPIRATION #17

 

Jeg gad herregerne være sådan et hjem med herremange bøger. Og cd’er og lp’er. Det er altså bare virkelig hyggeligt. Men samtidig virkelig irriterende, når man skal flytte, and let’s face it, det skal os københavnere-der-ikke-ejer-egen-bolig ofte. Omend min nuværende lejlighed er nogenlunde ubegrænset, så tør jeg alligevel ikke sætte mig alt for fast, i hvert fald ikke med en million bøger. Av. Men det er altså pænt. Virkelig pænt. Men sko er også pænt, right? Og de vejer ikke så meget? Kan I se, hvor jeg vil hen? Jeg holder mig sgu til sko, og går på biblioteket i stedet. Haha.

Udover det, hvem stikker mig så lige sådan et sildebens trægulv, hva? Sådan inden weekenden er omme, tak! Mmm. Nå men god weekend, people.

4 Responses

 1. helle

  Det ser også super godt ud-Bøger og sildeben!
  Hvor er billederne fra?
  Tak for altid god inspiration-både i bolig indretning og tøj;)
  Mvh
  Helle.

  2. december 2011 at 18:50

  • Ditte

   Tak, Helle!

   Jeg husker desværre ikke, hvor de er fra. :)

   4. december 2011 at 21:01

 2. Berit

  Bøger omkring en dør er så flot. Men jeg er også typen, der holder mig til biblioteket. Det ville blive for dyrt, hvis jeg skulle købe de bøger, jeg læser.

  Og ja, sildebensparket er to die for.

  3. december 2011 at 16:41

  • Ditte

   Mmm, det er altså bare så pænt.

   4. december 2011 at 21:01

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *