PRADA GLACE MESSENGER

Jeg har en ønskeseddel, over de ting jeg bare SKAL eje en dag, skrevet ned til punkt og prikke på min kære iPhone, på denne ønskeseddel stod ovenstående vidunder indtil lige før nytår, den er nu blevet slettet, for den er på vej hjem til mig med posten! Endelig! Merete har den allerede, og det samme har 4 andre af mine veninder, så de havde efterhånden støvsuget verden for den og mit håb var ved at rinde ud, men endelig dukkede den op og endda med en medgørlig sælger, den slags er jo kun at foretrække. Jeg glæææder mig SÅ meget til den kommer, den bliver helt fantastisk med min pelsvest, Giuseppe Zanotti’erne og en kjole fra Asos, som jeg da faktisk har glemt at vise jer.

I can finally delete this wonder from my Holy Grail wishlist, since it’s now on it’s way to me!

10 Responses

 1. Den er altså også virkelig fin! Tillykke med den :)

  3. januar 2011 at 18:02

  • Ditte

   Mange tak, Anne-Sofie!

   3. januar 2011 at 18:18

 2. Cecilie

  Hvad står der ellers på din liste? :-)

  4. januar 2011 at 21:43

  • Ditte

   Ting og sager ;) Den er hemmelig :D

   4. januar 2011 at 21:47

 3. Nina

  Wow den er helt vidunderlig! Både farve og form.
  Ps. Jeg ved at det er et longshot men jeg har læst jeres blog længe og kan se at i er taske eksperter! ;-) Derfor håber jeg at i kan hjælpe.
  Jeg leder efter denne taske http://www.thevoguediaries.com/2010/11/whitney-port-lunches-at-pastis-and.html men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvem der har lavet den! :-/ Har i en ide? Godt nytår! Keep up the good work.

  4. januar 2011 at 22:11

  • Ditte

   Tusind tak, Nina. ;)

   Jeg kender ikke den taske personligt, men jeg leder gerne, så jeg skal se, hvad jeg kan gøre for dig. ;)

   4. januar 2011 at 22:18

 4. Altså Ditte, hvor finder du alle de fantastiske tasker henne? Er det Ebay? Purseforum? Trendsales? Hvad er der ellers at gå på jagt i?

  5. januar 2011 at 16:47

  • Ditte

   Haha, jeg jagter alle de steder, hvor det er muligt at jagte. Nogle gennem eBay, andre igennem bekendte, TS bruger jeg egentlig mest til at sælge på. Jeg køber ikke rigtigt derinde. :)

   5. januar 2011 at 20:55

 5. Jamen hvor udover Ebay??? :)

  5. januar 2011 at 23:10

  • Ditte

   Jamen som sagt igennem bekendte. :) Dem kan jeg jo ikke rigtigt dele her. :D

   5. januar 2011 at 23:36

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.