NEW DRESS

Bloggen har været nede i små to dage, og det har kriblet i mine små fingre for at vise jer alt muligt, men det har desværre måtte vente på sig. I går blev min nye Prada baby dog postet, men den har mange af jer nok slet ikke set, grundet vores nedetid. Vi er dog flyttet på nye servere nu, og alt burde fremover køre fantastisk!

Jeg købte denne fantastiske silke kjole på Asos midt i december, grundet vejret kom den først lige før nytår, men den kom trods alt frem, hvilket alle Asos pakker vist ikke har gjort henover nytåret. Jeg har længe savlet over kjolen og nu da den var nedsat til under halv pris, så var det på tide, at jeg slog til. Den er bare SÅ fin på, og jeg glæder mig til at kunne lufte den for første gang, hvilket forhåbentlig er snart!

Our blog has been down for nearly two days, but now everything should be back to normal again. I bought this wonderful dress on Asos before Christmas, and now it finally arrived, I cannot wait to wear it.

18 Responses

 1. Nej, hvor er den sød. Ved du, om de stadig har den? Kan ikke rigtigt finde den.. :)

  4. januar 2011 at 21:59

 2. Nieke

  Ditte, den er så skøn! Jeg har også fået min nu, og du havde ret – et mareridt at stryge! Har dog fået et husmor-råd om at skylle den i lunket vand, og så hænge den op og tørre (helst på en oppustelig bøjle) uden at vride den først eller noget. Så skulle den blive fin helt af sig selv :D.

  Kh Nieke

  4. januar 2011 at 22:22

  • Ditte

   Jaaah! Jeg er glad for, at du også elsker den, Nieke! :D Den er jo fantastisk. Jeg overvejer stadig den der backup. :D

   Uh, oppustelige bøjler ejer jeg ikke, men jeg kan da skylle den i lunkent vand. :D

   4. januar 2011 at 22:33

   • Nieke

    Har jeg heller ikke :D. Men en bøjle med runde kanter er sikkert fint. Afprøver det selv i morgen.

    Kh Nieke

    4. januar 2011 at 23:53

    • Ditte

     Godt det ikke bare er mig ;)

     Ih, tag lige før og efter billeder, jeg vil se! :D

     5. januar 2011 at 00:00

 3. Wow! Hvor er den bare smuk! :) Tror jeg bestiller med det samme ;) Kan du ikke snarest lægge et outfit-billede op med den, vil virkelig gerne se den på :)

  Og ps. så kan jeg virkelig godt lide jeres blog, og især dine boligindlæg :)

  4. januar 2011 at 22:32

  • Ditte

   Hehe, afsted med dig, Johanne ;) Jeg kan i hvert fald kun anbefale den, også selvom den er et helvede at stryge!

   Og tusind tak, det er jeg glad for at høre. :) Jeg skal se, hvad jeg kan gøre mht. outfit, jeg kommer altid hjem, når der er mørkt og dem jeg ser i disse dage er ikke nogen jeg normalt beder om at tage billeder af mig. :D

   4. januar 2011 at 22:43

 4. Natasha

  Hej Ditte.
  Super fed skjorte… er det ægte silke eller?
  Hvordan er den i størrelsen? hvad bruger du normalt? og er den “oversize?”
  Hilsen Natasha

  5. januar 2011 at 00:16

  • Ditte

   Hej du

   Ja, den er i silke. :)
   Og ja, jeg vil kalde den oversize, jeg har derfor taget den mindste af de to størrelser jeg bruger, da jeg er lidt træt af det aaaalt for oversize look.
   Modellen derinde er i en str. 8. :)

   Mvh. Ditte

   5. januar 2011 at 00:41

 5. åh jeg har den også (til fuld pris endda :p )! En skam den er så gennemsigtig :/

  5. januar 2011 at 00:20

  • Ditte

   Nåede du at hapse den helt tilbage da den stod til 65 pund? Der lurede jeg allerede, men der var jeg alt for nærrig. :D

   5. januar 2011 at 00:39

 6. Natalie

  Hej Ditte,

  Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg kan stadig ikke se jeres indlæg i Google Reader – det kan jeg dog godt med de andre blogs på platformen. Ville lige gøre jer opmærksom på det :^)

  5. januar 2011 at 09:20

  • Ditte

   Hej Natalie

   Tak for heads up, jeg skal se, om de kan finde ud af noget. :)

   Ditte

   5. januar 2011 at 10:19

 7. Hvor er den fin!
  Jeg bestilte en fin kjole på asos d. 15 december som stadig ikke er kommet, det synes jeg altså er utroligt. Men der er da håb forude kan jeg se :)

  5. januar 2011 at 09:43

  • Ditte

   Hehe, ja, der burde altså være en smule håb endnu. :)

   Men ellers har jeg hørt, at folk har haft held med at kontakte dem på deres facebook side, en del har fået kompenserende rabatkoder eller fået pengene retur. Så prøv evt lige at skriv til dem, den kan jo være gået tabt i posten. :(

   5. januar 2011 at 10:18

 8. Emilie

  Den er superfin, og der er jo ikke noget som silke. Men jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan du styler den? Den er jo både kort og gennemsigtig, så jeg ville ikke rigtig vide hvad jeg skulle stille op!

  5. januar 2011 at 09:43

  • Ditte

   Hej Emilie

   Den er ikke specielt gennemsigtig når den kommer på, og kjolen passer mig i længden, så til mig er den i hvert fald lang nok som kjole. :D
   Men jeg vil bruge den med enten tykke strømper eller bukser, og så en sort lang tankkjole under. Evt. Med noget jakke eller prisfest over, nu her hvor der er koldt. :)

   Mvh Ditte

   5. januar 2011 at 10:21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.