NEW BOOKS

Jeg hapsede disse to bøger på udsalg i Urban Outfitters for nogle uger siden, de var begge nedsat til 50,-. Jeg havde længe luret på Peter Doherty bogen “Books of Albion”, men ja, den var bare aldrig blevet prioriteret højt nok, men til 50,-, så skulle man da være et skarn. Den anden bog faldt jeg for grundet illustrationerne, de er simpelthen bare så fine.

I bought two books on sale in Urban Outfitters. I wanted the Peter Doherty book for a while, and now since I was on sale I had to get it. I love the illustrations in the other book.

8 Responses

 1. Julie

  Lækre bøger, tror jeg må forbi og se om der er flere tilbage..
  Jeg tænkte på om du ved hvor man kan købe Celine tasker? Jeg synes ikke jeg kan finde noget sted online, med den model jeg gerne vil købe. Jeg ved ikke engang hvad den hedder, men den er ret eftertragtet og fåes nude og sort.
  mvh Julie :-)

  22. januar 2011 at 21:31

  • Ditte

   Hej Julie

   De har Celiné i Storm og i Kassandra. :)
   Jeg tror, at det er Boston bag, du savler over, det samme gør jeg. ;)
   Den har jeg set begge steder.

   Mvh. Ditte

   23. januar 2011 at 20:39

 2. Sikke nogle fine bøger! Jeg elsker UO’s udvalg – har selv én af mine yndlingsbilledbøger, The Disciples, derfra. Ved du, hvor længe deres udsalg varer? Måske burde man kigge forbi imorgen, før det hele er væk…

  http://obsacrilege.blogspot.com

  23. januar 2011 at 20:12

  • Ditte

   Nej, det har jeg desværre ingen idé om faktisk. Det er nogle uger siden, jeg var derinde sidst.

   23. januar 2011 at 22:37

 3. Ida

  Ville bare sige at jeg elsker dine indretning/bolig indlæg :-)

  23. januar 2011 at 23:00

  • Ditte

   Tusind tak, Ida! Det er jeg meget glad for at høre. :)

   23. januar 2011 at 23:09

 4. Urban Outfitters lokker bare ALTID!

  23. januar 2011 at 23:33

  • Ditte

   JA! De er altså farlige. Det er de.

   23. januar 2011 at 23:37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.