MY PERFECT LITTLE BLACK DRESS

Jeg har manglet en sort kjole, til når jeg skal ud. Den skulle være anderledes, end dem jeg i forvejen har, og ja, den skulle være fantastisk! Jeg kiggede på denne på Topshops hjemmeside for nogle uger siden, men en veninde syntes, at den var kedelig, så jeg glemte den helt igen. I weekenden stødte jeg så på den inde i Topshop på Strøget, den var lige kommet hjem og jeg blev nødt til at hoppe i den. Og den var altså alt, hvad jeg lige stod og manglede. Heldigvis fik jeg den til nogenlunde samme pris som på nettet grundet mit rabatkort til Topshop, så det var dejligt. Jeg køber ellers sjældent i butikkerne i Danmark grundet deres store prisforskel i forhold til nettet.

I bought this perfect little black dress in Topshop over the weekend. It’s exactly want I’ve been missing.

12 Responses

 1. Julie

  IIIIIIh hvor er du heldig, har savlet over den kjole, men så blev den lynhurtig udsolgt. Håber den kommer tilbage snart! den er jo perfekt til alt nærmest

  31. januar 2011 at 17:03

  • Ditte

   Ja, sådan er det desværre tit med Topshop-sager. Man skal være hurtig!

   31. januar 2011 at 20:26

 2. Den ser fin ud og er super klassisk, så du kan tage den frem fra skabet i mange år

  31. januar 2011 at 17:42

  • Ditte

   Det var også det jeg tænkte, hvis den da kan holde så længe. :D

   31. januar 2011 at 20:25

 3. Hvor meget kostede den? :) Den er virkelig flot! :)

  31. januar 2011 at 19:49

  • Ditte

   Den står i 449,- inde i butikken og 36 pund, da den blev solgt på nettet. :)

   31. januar 2011 at 20:25

 4. Hvor er det smart! Kan man bestille sådan et rabatkort, eller er det et bestemt privelegie? :) Den er meget fin. Jeg er selv tilhænger af LBDs og det er næsten altid dem, jeg ender med at tage på til fester.

  http://ohsacrilege.blogspot.com

  31. januar 2011 at 23:36

  • privilegium, skulle der selvfølgelig have stået. Facepalmer mig selv nu.

   31. januar 2011 at 23:37

   • Ditte

    Haha, no worries, Sarah :D jeg forstod det jo uden problemer :D

    Jeg har fået det tilsendt igennem bloggen, så det er desværre ikke et, man kan bestille. Men der skulle bare være klare linier, så derfor skrev jeg, at jeg havde brugt det. :)

    31. januar 2011 at 23:59

 5. Laura

  Vi vil se den på søde Ditte – Håber I får en god fashion uge :-)

  1. februar 2011 at 14:24

  • Ditte

   Mange tak, Laura! ;) Og ja, den skal nok komme på. Men mit kamera vil ikke fokusere ordentligt, når jeg bruger selvudløseren. :(

   1. februar 2011 at 14:35

 6. Pingback: OUTFIT // ECCO WALK IN STYLE AWARD | Velvet Snow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.