INTERIOR WISHES #01

Skal vi et øjeblik lade som om, jeg har en lejlighed på 300 kvm og at den slet ikke i forvejen er fyldt på til randen? I såfald ville jeg gerne proppe ovenstående ind i den, om det er jo endda kun “nips”. Så skulle I bare se alle de møbler, jeg ikke ville have noget imod at proppe ind også. Desværre har jeg kun 45 kvm og der er efterhånden fyldt godt op, desværre.

I wouldn’t mind adding these wonders to my apartment, but I’m actually running out of space. Hmmm.

Tingene er fundet på Hay Shop og hos Yoox.

13 Responses

 1. Tine

  Sikke nogle fine ting.. Har selv robotten :)

  Nu ved jeg at du tidligere har investeret i et par smukke eames stole :) Jeg står selv og skal have anskaffet mig nogle.. Men kan ikke finde ud af farven.. Må jeg spørgen hvilket far dit spise bord er.. Jeg har ret mange farver i mit lille hjem i forvejen, så tror at jeg hælder enten til sorte eller hvide stole.. kan bare slet ikke beslutte mig – det er jo et stort greb i økonomien som helst ikke skal fortrydes..

  14. januar 2011 at 15:52

  • Ditte

   Mit bord er hvidt’ish. Men det er ikke mit, det er udlejers. :)

   Jeg overvejede selv sorte stole et kort øjeblik, men jeg ville gerne have de gamle i glasfiber. Så jeg lurede lidt rundt, bl.a. en del på Lauritz, men der var de ret vilde og pang-agtige alle sammen, så da jeg faldt over dem på KAST Furniture var jeg slet ikke i tvivl, farverne er nedtonede men alligevel ikke kedelige, og det var jeg rigtig vild med. Hmm, det er lidt svært, nu jeg ikke kender resten af din stil. For hvide stole med metalben kan være virkelig fine til f.eks. et sort højglans bord. Men jeg er egentlig ret vild med farve generelt i min indretning, også selvom resten af boligen har mange farver. Så måske du fint kan gå “all in” og købe farvede stole? Dem i glasfiber har jo ikke så markante farver som de nye. :)

   14. januar 2011 at 16:36

   • Tine

    Tak for svar :)

    Vil helt sikker have dem med træben, syntes jeg er pænest :) Lige nu har jeg et sort træ-bord, men overvejer at det skal skiftes ud til evt. noget lysere.. Derfor jeg pludselig er blevet i tvivl, da jeg ellers bare ville have valg hvide :)
    Har lys sofa og hvidt sofabor, så kan være at de hvide bliver for lyst.. Tror at jeg holder mig til hvid eller sort – har en kæreste der skal med i beslutningen da vi køber dem sammen, og selvom jeg gerne ville have købt farver som dine, så tror jeg ikke at vi bliver helt enige der :)

    14. januar 2011 at 17:10

    • Ditte

     Nej, det er jo straks værre. :D Heldigvis skulle jeg kun tænke på mig selv. :D

     14. januar 2011 at 17:55

 2. Modernica har opkøbt de gamle støbeforme til Eames-stolene og producerer nye udgaver af glasfiber-skalstolene.
  De har bare ikke købt retten til navnet, så de må ikke kalde dem for “Eames”-stole, men stolene er de samme som de originale.
  Find dem her: http://modernica.net/index.php?dispatch=categories.view&category_id=1

  14. januar 2011 at 17:47

  • Tine

   tak for info :)

   14. januar 2011 at 20:15

 3. Ih, hvor fint. Håber, det er #1 i en lang række af den slags indlæg :)

  14. januar 2011 at 18:32

  • Ditte

   Det kunne det meget vel være, Manja :D

   15. januar 2011 at 18:42

 4. Fine ting, især de to nederste :-)
  Jeg kender alt for godt det med pladsen. Vi har 48 kvm, og vi er altså 2… :-/ :-)

  15. januar 2011 at 13:54

  • Ditte

   Tak! :)

   Uh, og to på 48 kvm, det ville ski knibe her, jeg ville ikke ane, hvor hans ting skulle være. :-O

   15. januar 2011 at 18:38

 5. Er vild med de 3 hvide fugle især uglen, og robotten er altså også bare fed!
  Elsker ugler og elsker robotter, for sådan nogle metal robotter (som denne jo dog ikke er ;)) har sådan en retro følelse syntes jeg ^^

  thefashionfrog.blogspot.com

  15. januar 2011 at 17:13

 6. Maria D

  Jeg vil høre, om du har erfaring med yoox? Og om du eventuelt kender nogle rabatkoder dertil ;)

  21. januar 2011 at 08:38

  • Ditte

   Ja, det har jeg helt bestemt. :) Men så vidt jeg ved er der ingen koder pt. :)

   21. januar 2011 at 13:39

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.