ACNE TROOPERS

Jeg har længe savlet over Acne’s Troopers, og i dag fik de sandelig lov til at komme med mig hjem. De var nemlig røget på udsalg og så skal man da være et skarn, hvis man ikke slår til. Merete har dem også på vej med posten, hun måtte finde dem andetsteds, da størrelse 36 var væk næsten alle steder. De er bare SÅ rare, og de kan jo faktisk gå i kategorien praktisk, hvis vi da havde sådan en herinde på bloggen. Der har vi imidlertid ikke, vi er nemlig ikke voldsomt praktiske anlagt. Men indimellem så sniger der sig en smule ind, som i hvert fald kan gradbøjes som praktisk, hvilket jeg skulle mene, at Troopers kan.

I bought the Acne Troopers on sale, I couldn’t resist! They are so comfy, and almost practical. Wauw, that’s a new one for me.

5 Responses

 1. Carli

  Hvor meget måtte du slippe for dem ? de er fede med pelsen der titter frem

  8. januar 2011 at 08:38

 2. Jeg er så misundelig! Vil så gerne eje dem :)
  Hvor har du været så heldig at finde dem? – og hvor meget var de sat ned?

  Ha’ en god dag!
  – LInette

  8. januar 2011 at 09:09

 3. Louise

  Hvor er fuglen på bogen fra, Ditte?

  Den er helt skøn, men nu har jeg også noget for fugle :)

  Og støvlerne er da i øvrigt også skønne ;)

  8. januar 2011 at 09:39

 4. Ditte

  Jeg fandt dem i Acne butikken på Gammelmønt, mener jeg adressen er. Der var stadig en 39 og en 40 tilbage, da jeg havde købt mine i 37. :)

  8. januar 2011 at 15:10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.