NEW LIVING ROOM PICS

Så er jeg kommet lidt mere på plads i stuen, jeg modtog i dag disse jagttrofæer med posten. Jeg har længe ledt efter nogen, men de fleste har været alt for små. Disse fandt jeg på Den Blå Avis, og de var ret billige, så jeg slog til. Jeg er glad for, at jeg var hjemme, da posten kom, for kassen var kæmpe! 
New pictures of my living room, a bit has happened since last time!

14 Responses

 1. Fedt-fedt-fedt! Jeg er selv vokset op med jagttrofæer overalt i rummet, så jeg har længe plaget min far om jeg ikke må få nogle af dem. Det ser så godt ud :)

  30. september 2010 at 18:02

 2. Dit hjem er meget inspirerende :) Tak for de fine billeder :) Det er så fint. Ansohttp://adisplay.blogspot.com

  30. september 2010 at 18:41

 3. Hej hej :o)Hvor har jeg dog savner billeder af dit hjem ! Ja ja, jeg ved godt at det er en modeblog, men når man som jeg er boligblogger, og først har set et par billeder, vil man have MERE !!Jeg håber bestemt ikke at det er sidste gang, evt. lidt fra dit køkken og badeværelse? Entreen måske?Du er mere end velkommen til at kigge forbi hos mig ;o)

  30. september 2010 at 20:08

 4. Mange tak alle tre. :)Jeannie: jeg har desværre ikke noget badeværelse. Kun toilet. Badet er i kælderen. :( min gang skal nok komme, men jeg leder febrilsk efter en der kan styre en boremaskine og som samtidig ligger inde med en slagboremaskine. :( min køkken er ikke noget vildt, så det er ikke sikkert det bliver postet. Men jeg skal nok have det in mente. ;) og ja da, jeg kigger forbi!

  30. september 2010 at 20:24

 5. Bex

  Fedt og super inspirerende!Får lyst til at lave lidt om derhjemme, når jeg ser dine billeder

  1. oktober 2010 at 06:36

 6. Hvor er det en hyggelige stue du har der! Er specielt vild med dit sofabord. Hvor har du skaffet det :) ? Jeg er nemlig selv igang med at tage mig sammen til at flytte hjemmefra :P

  1. oktober 2010 at 14:44

 7. I love it!!!!

  1. oktober 2010 at 17:08

 8. Bex, tusind tak! Det er jeg glad for, at de gør :D Jeg har selv hygget mig rigtig meget med det og nu hygger jeg mig med at kigge på det. :DMs. Nørregaard: Det har jeg lånt af min underbo, det skulle på loftet. Så det er desværre kun til låns. :(Emmy, thanks dear ;)

  1. oktober 2010 at 20:09

 9. Super fed stue, dit spisebord, hvor har du fundet det. Ligner lige sådan et jeg leder klappen hvor man kan vende pladen og slå den op (hvis det giver mening?!)

  1. oktober 2010 at 21:47

 10. Christine: Mange tak! Spisebordet er ikke mit, det er fremlejers. Det er et gammelt teak bord, hun har malet, tror jeg? Så genbrug er mit bedste bud.

  1. oktober 2010 at 22:15

 11. Louise

  hej ditte,super hyggelig stue :)hvor er dine puder købt?khLouise

  2. oktober 2010 at 09:08

 12. Louise: Mange tak :) De er fra IKEA til noget ala 80 kr. :)

  2. oktober 2010 at 09:47

 13. DWJ

  Hej Ditte,

  Hvor er din plakat fra? Den er super fin:-)
  Kh. Denise

  20. oktober 2011 at 10:52

  • Ditte

   Hej Denise

   Det er fundet i genbrug for ca. 8-9 år siden. Det er en gammel feministplakat.

   Kh.

   20. oktober 2011 at 11:12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *