MORE BOW ACTION

Sidste år i april måned prøvede jeg disse sko i FF2 i Århus, jeg blev forelsket med det samme, men var den dag for fornuftig og lod dem stå. Det skulle jeg aldrig have gjort, for jeg fortrød med det samme. Men jeg var heldig på Yoox for en måneds tid siden og hapsede det sidste par.

2 Responses

  1. Anonymous

    When I saw the picture of the ballerina shoes,I thought that this is something Ditte would wear. And I didn`t know that you were back.Then I saw your name under the picture,and I thought yeeeeyyy she`s back!! Hope you are here to stay.

    27. april 2010 at 20:31

  2. Haha, how fun that you could recognize my style that closely! And I hope I'm back for good too ;)

    27. april 2010 at 20:43

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.