STILL CONSIDERING A CLAW CUFF(mrsh.se)

Modsat andre er jeg slet ikke færdig med Pamela Loves designs, for mig har de noget nær klassiker potentiale. Jeg har, som mange af jer læsere allerede ved, savlet over ovenstående armbånd i laaaang tid. Og ja, jeg gør det stadig. Det er skrevet på ønskesedlen til jul, og nu skal jeg så beslutte, hvilket metal jeg skal ønske mig det i. Umiddelbart bliver det det sølv, selvom jeg længe har været forelsket i det gunmetal. Men det gunmetal er desværre belagt, og jeg var må indrømme, at det giver mig lidt vel mange associationer til Arena Cph smykkerne, bare i et meget dyrere leje, og derfor tror jeg på, at jeg vil blive gladere for det sølv.


Hvad tænker I? Er det alt for vildt og lige nu til jer, eller kan I godt følge mig i min klassiker-tanke?


I’m still not over Pamela Love, not at all actually, I still love her designs and I am still considering one of her claw cuffs. I’ve put it on my wishlist for Christmas, now I just have to decide which metal I want, I think I’m going for silver. It will last the longest. What do you think?

15 Responses

 1. Rebecca

  Det er smukt :)

  10. november 2009 at 22:08

 2. det er fantastisk.. Har selv et par øreringe med kravetær (haha), og jeg elsker det åh så meget.. Og tror virkelig du får mest ud af den i sølv, selv om de to andre også er usandsynligt smukke.

  10. november 2009 at 22:32

 3. De lyder fabelagtige, Ditte!! Lige noget for mig. Jeg har også min hønsefod fra David & Martin, som jeg elsker meget højt.Guld er lidt for bling, bling og shiny til mig. Så det er egentlig slet ikke med i overvejelserne, men I skulle jo lige se dem alle alligevel. :D

  10. november 2009 at 22:51

 4. Anonymous

  i like the gold one , one of my friends has the gun metal and looks really cheap, so if you gonna spend that huge amount of money on a cuff then pick it golden.

  10. november 2009 at 22:56

 5. my friend who works for her always says how the gold is too bright and shiny. I personally love her bronze pieces but they tarnish the quickest and they leave dark metal marks on your skin..

  11. november 2009 at 05:32

 6. De er også bare super fede.. :) og nej, de er da slet ikke ude af mode endnu, hvis det er det, du tænker..

  11. november 2009 at 10:21

 7. Hej Helle,Nej, det er netop det jeg ikke tænker på. :D For mig har det potentiale til at blive i min garderobe i rigtig mange år. Ville bare høre jeres tanker om det. :)Mvh. Ditte

  11. november 2009 at 10:31

 8. Anonym: Thanks for the thoughts about the gunmetal, I guess it will be the silver one i choose thenPink Horrorshow: I have the claw necklace in bronze, and I don't really use it. So I think silver would match my wardrobe better. Thanks for the insights tho. I also find the gold one too shiny.

  11. november 2009 at 11:01

 9. Hej DitteGodt valg, den sølv er rigtig fin, håber at du bliver glad for den, vis os den endelig når du får den!http://asinstyle.blogspot.com/

  11. november 2009 at 13:52

 10. Hej Merete :)Det skal jeg nok, hvis det bliver mit. Det er jo ikke helt billigt. Men jeg krydser fingre :D/Ditte

  11. november 2009 at 15:17

 11. Det er ikke noget for mig.. Eller jo det er nu meget cool, men er allerede ovre det – det har nok også noget at gøre med at jeg er til det mere girly, og faktisk generelt ikke bruger smykker.. Men tror godt at det kan fungere som en klassiker for dig Ditte.. Passer til resten..Og synes forresten også at sølv er det rette valg.

  11. november 2009 at 16:05

 12. Anonymous

  Hej Ditte og MereteJeg kan huske at I på et tidspunkt viste nogle smykker I havde købt på Etsy – ring og øreringe med små dødningehoveder (og man kunne vist også få dem med et lille kattehoved på), men jeg kan ikke finde indlægget – Vil I smide et link? Tænkte også at det kunne være en god ide, hvis I fik et lille søgefelt, så man på den måde hurtigt kunne finde frem til gamle indlæg..De bedste hilsenerMaria

  11. november 2009 at 16:15

 13. Tine: Tak for dit input :) Ja, jeg går jo med smykker i massevis, men kan godt følge dig. Man får det selvfølgelig ikke brugt, hvis man i forvejen ikke bruger smykker.Maria: Mange tak, vi skal se, om det kan lade sig at gøre. Designeren hedder Michelle Chang, og du finder hende her:http://www.etsy.com/shop/michellechangjewelry

  11. november 2009 at 16:21

 14. Anonymous

  Perfekt – tak for det!/Maria

  11. november 2009 at 17:07

 15. det er virkelig fint!!!!og på ingen måde overvurderet!Chttp://theworldofc.wordpress.com/

  11. november 2009 at 22:21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.