EBAY DEAL HUNTER CHALLENGE // THE DECISION

Om en time sidder vi på Café Alma til afgørelsen af eBay Deal Hunter Challenge konkurrencen, det bliver super spændende. Men jeg tænkte, at jeg lige ville vise jer et af vores køb til konkurrencen, I har jo ventet længe nu. Vi har købt disse enormt smukke “Panic” stiletter fra Topshops Boutique kollektion. De var et smut omkring Mathilde først, da sælger ikke ville sende til Danmark, men vi fik dem! Og det er vi bare super glade for. Jeg har længe savlet over dem, og de passer virkelig godt til de andre ting, vi har købt. Og så må man jo sige, at de var et kup, og det er trods alt det, konkurrencen går ud på. Så vær søde, og kryds fingre for os, vi vil så gerne vinde! ;)
Here’s one of the buys for the eBay Deal Hunter Challenge, which we are attending at Café Alma in 1 hour. It’s a pair of Topshop Boutique ‘Panic’ shoes, which we got for a fraction of the retail price, a real eBay bargain! Have your fingers crossed for us! I hope we win ;)

3 Responses

 1. R

  Wow! De er fierce!

  13. november 2009 at 11:06

 2. Uha, de er fede!Held og lykke./Amalie♡cphthoughts.blogspot.com

  13. november 2009 at 11:11

 3. R: Tak!Amalie: Mange tak ;) Er glad for du kan lide dem!

  13. november 2009 at 22:50

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.