EBAY DEAL HUNTER CHALLENGE // SOME OF THE ITEMS

Vi var til bedømmelsen i eBay Deal Hunter konkurrencen i fredags, og vi vandt desværre ikke. Men det er jo helt fint, når det er kære Kia, der vandt i stedet, hun får i hvert fald et stort tillykke herfra, og jeg håber, at hun får den iPhone, hun har ønsket sig længe. Vi har haft rigtig travlt i København, så vores items er blevet en smule forsinkede, de fleste befinder sig hos Merete, så dem må hun fotografere. :D Her er til gengæld de ting, som befinder sig hos mig, udover stiletterne, som I kan se her, hvis I har misset dem.
Essie neglelak i farven ‘Greenport’, Seche Vite Topcoat – den bedste topcoat nogensinde, uundværlig for dem der bruger neglelak og sidst men ikke mindst et spike armbånd fra Fashionology.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.