DEAR SANTA // I ONLY WISH FOR…

Jeg er meget beskeden normalt, når det kommer til min ønskeseddel til jul. Men her på bloggen kan jeg fint ønske mig lige det, jeg har lyst til, så det har jeg gjort…
I’m normally very humble about my wishlist for christmas, but here on the blog, I can wish for everything I want, and so I did…

2 Responses

  1. Marie

    Arh, det er svært ikke at blive fristet, måske man skulle låne lidt til sin egen ønskeseddel… :-) Har du skiftet mening om Emma Cook støvlerne? Synes jeg kan huske, at du ikke var tosset med dem, da de kom ud…;-) Jeg er selv gået fra at synes de er hæslige til at synes de er fantastiske…

    27. november 2009 at 10:27

  2. Marie: Ja, jeg var ikke helt vild med dem, da de kom ud. Tror det er fordi, jeg stadig græder over, at jeg ikke købte de første der kom. :) Men jeg prøvede dem i butikken i kbh, og de var faktisk ret fine. :)

    27. november 2009 at 10:29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.