BUY // WINTERCOAT

Jeg har i længere tid sværmet om denne frakke, og nu da kulden for alvor har sat ind, blev jeg altså nødt til at købe en ny frakke. Jeg ønsker mig virkelig den fra Anthropologie, men har bare for mange ønsker pt. Så jeg måtte prioritere.
Frakken er imidlertid blevet nedsat med £20 i et tilbud de kører pt, og i dag fandt jeg en rabatkode, der giver -25% (Psst, koden er DPVIPK), ja, så snuppede jeg den altså – fik den til kun £47 inkl. porto! Frakken kan findes her.
I’ve been searching for a wintercoat forever, and since it’s already insanely cold in Denmark I had to find one soon. I loved the look of the one for a while, and since it’s been reduced £20, and I found a promotionalcode for 25%, I had to get it! (Pssst, the code is: DPVIPK). You can find it here.

14 Responses

 1. Anonymous

  Uh, den har jeg også kigget på :) Den er nemlig fin, især til prisen.Du må endelig poste et billede af den på så snart den kommer, måske jeg så også hopper på vognen ; )Mvh Dorthea.

  4. november 2009 at 16:18

 2. Hej Dorthea,Det skal jeg nok, men tilbudet på de 55 pund er midlertidigt, bare så du ved, at det måske er væk i morgen ;)Kan se, at to størrelser er blevet udsolgt, mens jeg har overvejet. Så måske skal du ikke vente for længe :)Mvh. Ditte

  4. november 2009 at 17:29

 3. Anonymous

  Hei Ditte!Jeg bestillte den med det samme!!Superfin:)Hilsen en norsk leser :)

  4. november 2009 at 17:46

 4. Hej anonym!Det er jeg glad for at høre, det er også med at udnytte tilbudet, nu det er der :D Det er jo et kup!Mvh. Ditte

  4. november 2009 at 17:59

 5. Anonymous

  Jamen så må jeg jo bare springe ud i det!Kørte du størrelsen efter deres size-chart eller 'kender' du deres størrelser?Jeg har bestilt flere gange fra DP og synes deres størrelser varierer meget fra style til style :(Åh hvor kan det dog være svært at net-shoppe somme tider ; )Mvh Dorthea.

  4. november 2009 at 18:26

 6. Dorthea: Jeg passer aldrig ind i de der str. guides. :D Så jeg går efter min gut feeling :P Jeg har bestilt samme str som den eneste anden DP frakken jeg har haft og samme som på topshop. :) Jeg har kun købt derfra en gang, så har ikke så meget at sammenligne med, desværre. :S

  4. november 2009 at 18:34

 7. Ej hvor er den fin! :-)www.the-fashion-wall.blogspot.com

  4. november 2009 at 19:20

 8. uha den må jeg da også have til den pris. men er godt nok i tvivl om størrelsen. har intet fra deres mærke. ih.

  4. november 2009 at 21:43

 9. Naja: Hvad med at gå efter din topshop str? De er fra samme firma nemlig. :)

  5. november 2009 at 07:02

 10. ahh ja okay. smart. :) tusind tak da.

  5. november 2009 at 09:56

 11. Mille

  Jeg har allerede købt den og jeg ELSKER den! Til info er jeg str.34 og str.6 passer mig så fint.Havde først købt str.8 – men den var for stor – fuldstændig som hvis jeg prøver en str. 36 herhjemme.Og ja det er det samme med Topshop.Så synes faktisk at deres "sizeguides/size convertions" passer ok.

  5. november 2009 at 10:54

 12. Naja, håber det virker ;) Det er i hvert fald det jeg selv er gået ud fra.Mille: Godt at den er fin! Og godt mht. størrelsen! Tak ;)

  5. november 2009 at 11:04

 13. Ditte har du fået jakken?Jeg har fået min idag og er simpelthen så glad for den – tusind tak for tippet!Synes faktisk den er rigtig fin til prisen og lidt anderledes. MvhHanne

  16. november 2009 at 13:16

 14. Hanne: Ja, jeg fik den netop i går, jeg har jo været i København siden torsdag morgen. Men ja, den er super fin! Er også rigtig glad for min :D Og det var skam så lidt, er glad for du kunne bruge det og at frakken er fin!

  16. november 2009 at 17:41

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.