ARRIVAL // CHLOÉ WEDGES

I går ankom mine længe ventede Chloé wedges, og de passer PERFEKT! Jeg kunne ikke være mere glad, jo, hvis sælger havde forsålet dem inden afsending, men det er vist lidt for meget at forlange, så afsted til skomageren med dem, før de kommer på, desværre. De havde ellers været fabelagtige til eBay Deal Hunter Challenge-afgørelsen i morgen.
Vi skal være på en café på Islands Brygge, og dommerne er blevet endeligt offentligtgjort i dag. Det bliver sangerinden Karen, skuespillerinden Laura Christensen og art director på Costume Malene Christensen. Det bliver super spændende at møde dem alle, både dommerne, Laura Gade-Rasmussen, som vi også arbejder sammen med om Din Shopping Ven, og ikke mindst de andre bloggere. Jeg har jo endnu ikke mødt Maria, Acie og Lotte. Derudover deltager Kia og Marie, som deler blog med Lotte. Nå men lige nu sidder jeg i flyet på vej mod København, Merete og Camilla. Det bliver SÅ dejligt!

7 Responses

 1. De er godt nok fine, du har en rigtig fed skosmag!Så inspirerende.

  12. november 2009 at 09:28

 2. Anonymous

  Fine sko!Held og lykke med arrangementet på fredag!

  12. november 2009 at 16:30

 3. SH: Mange tak, er glad for du kan lide dem ;)Anonym: Mange tak, vi håber det går godt :D

  12. november 2009 at 17:52

 4. Hej. Nu har jeg tænkt over det længe, og nu skal det være jeg skal få spurgt om det.. Hvad betyder det at få forsålet sine sko? :)-Pernille

  12. november 2009 at 20:28

 5. Hej Pernille,Jamen jeg vil da glædeligt hjælpe dig :DJeg køber en del sko, som har lædersåler fra fabrikanten. Og de sko har ikke godt af at blive brugt i regnvejr f.eks. Derfor får jeg sat en gummisål på. Altså bliver de forsålet. :) Dette gør også, at skoen bliver slidt mindre, end den ville, hvis det var lædersålen man gik på.Mvh. Ditte

  12. november 2009 at 20:54

 6. Jeg er forelsket i de sko! :D- http://www.blogalahelene.blogspot.com

  12. november 2009 at 21:31

 7. Tak, Helene ;)

  12. november 2009 at 21:58

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.