OUTFIT // RAIN, RAIN, RAIN

Jakke Zara, Leggings H&M Divided, Støvler Sienna, Taske Balenciaga, Tee Monki, Ringe Vintage

I dag er sådan en dag, hvor man aller helst vil putte længe under dynen og lytte til regnen udenfor. Jeg havde dog ikke noget valg og måtte til intro i et nyt system ude på Uni, vi smuttede bagefter til uddannelsesmesse i kantinen, og fik gratis goodie-bags. I aften skal jeg på Pub med alle de andre, og jeg glæder mig til at se dem alle igen. Jeg tror dog, at jeg skal have en lur først, jeg var nemlig vågen i selskab med Bella Swan og Edward Cullen til kl. 5.30 i morges. Ih, jeg er fanget af Twilight feberen.

10 Responses

 1. Hvad var der i de goodiebags? Jeg hører ellers dårlige ting om den messe!Jeg var selvfølgeligt på vej hjem, da det regnede allermest, så jeg er stadig drivvåd!

  3. september 2009 at 14:19

 2. Jah, det var da heller ikke den vildeste oplevelse jeg har haft. :D Men det var gratis og fik lidt info ang. fremtiden, så det var meget rart.Goodiebaggen indeholdte bl.a. følgende: Chokolade, egekilde, faxe kondi, træsæbe?!, rosiner, sæbe, opvaskemiddel, wasa knækbrøds kiks?!, hmmm, kan ikke huske mere. Men pyt, den var gratis, og vi kom i ly for regnen. Håber du er blevet tør ;)

  3. september 2009 at 15:41

 3. hvor sjovt, jeg har en ring der er magen til din:) den er så flot:)

  3. september 2009 at 17:36

 4. Ej, hvor sjovt Lily, hvilken af dem er det du har en lignende af? :)

  3. september 2009 at 21:23

 5. Det er den store som er på det billedet længst op til højer i sølv, den der er helt plain…Er så glad før min, og dine andre ringer er også meget fine:)

  4. september 2009 at 20:29

 6. Lily: Nårh den, ja, den er jeg også super glad for! Hvor har du fundet din? Jeg fandt den på eBay for over et år siden, til ca. 80 kr :D Nu er de dog ved at dukke op over det hele. :)

  5. september 2009 at 12:46

 7. Kia

  Hej Ditte,Hvordan er velourlegging i størrelsen. Mere benlængden? Jeg er normalt en str. 38, i bukser fra H&M, men har taget en str. 40, fordi jeg er bange for at de bliver for korte ellers. Ps. Jeg elsker også twilight. God dag,Kia.

  9. september 2009 at 07:03

 8. Hej Kia,Jeg plejer normalt at købe 40 i leggings, men da jeg købte dem her i Århus og ikke var i humør til at prøve tog jeg en 42, bare for at være sikker. Men de er ret store i taljen, kan faktisk knap holde dem oppe. :(Længden er fin, men jeg er jo hobbit ca. :D De krøller en del omkring mine ankler, mine ben kunne nemt have været 10 cm længere. :)/Ditte

  9. september 2009 at 09:30

 9. Kia

  Så mon ikke de er true-to-size? Jeg tror jeg ændrer min ordre til str. 38. Som er min normale leggings størrelse.

  14. september 2009 at 13:58

 10. Jo, hvis det er det du plejer, er det nok meget godt. :) Jeg er i hvert fald træt af, at jeg ikke holdt mig til det jeg plejer. :)

  14. september 2009 at 14:15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *